Looking For Anything Specific?

Ayancık Sel - Sinop'u sel vurdu, Ayancık sular altında kaldı | Haber : Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi.

Ayancık Sel - Sinop'u sel vurdu, Ayancık sular altında kaldı | Haber : Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi.. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr.

Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31.

Son Dakika: Bir sel haberi de Sinop'tan! Ayancık ...
Son Dakika: Bir sel haberi de Sinop'tan! Ayancık ... from www.turkiyetelevizyonu.com.tr
Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı.

Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu.

Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor.

Son dakika: Sinop Ayancık Devlet Hastanesi'ndeki hastalar ...
Son dakika: Sinop Ayancık Devlet Hastanesi'ndeki hastalar ... from foto.haberler.com
Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi.

İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı.

Sinop Ayancık'ta mahsur kalanlar helikopterle kurtarıldı ...
Sinop Ayancık'ta mahsur kalanlar helikopterle kurtarıldı ... from igfhaber.com
Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi.

Posting Komentar

0 Komentar